پنج شنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۵ 19 ذو الحجة 1447 Thursday, 4 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2977 تعداد نوشته های امروز : 0×
عذرخواهی رئیس سازمان زندان‌ها به خاطر محتوای تصاویر منتشر شده از اوین
02 شهریور 1400 - 5:45
5
رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی درباره تصاویر منتشر شده از دوربین‌های مداربسته زندان اوین، ضمن پذیرش این رفتارهای غیرقابل قبول، عذرخواهی کرد.
ارسال توسط :
پ
پ

محمد مهدی حاج محمدی روز سه شنبه در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت:‌ «درخصوص تصاویر زندان_اوین؛ مسئولیت این رفتارهای غیر قابل قبول را پذیرفته و ضمن تعهد به تلاش بر عدم تکرار چنین وقایع تلخ و برخورد جدی با عوامل خاطی، از خداوندمتعال، رهبر عزیزمان، ملت بزرگوار و زندانبانان شریف که البته زحماتشان تحت تأثیر این خطاها، نادیده گرفته نخواهد شد.»

آخر این توئیت، هشتک «عذرخواهم» آمده است.

در روزهای اخیر تصاویری از دوربین‌های مداربسته امنیتی زندان اوین منتشر شده که حاوی تصاویری از برخورد و ضرب و شتم زندانیان است و گروهی از هک شدن این دوربین‌ها خبر داده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.