پنج شنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۵ 19 ذو الحجة 1447 Thursday, 4 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2977 تعداد نوشته های امروز : 0×
«ظریف»: ایران همچنان آماده گفت‌وگو با همسایگانش است
03 بهمن 1398 - 18:36
4

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: درهای ایران همچنان برای گفت‌وگو با همسایگانش باز است. به نقل از خبرگزاری فارس، «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، طی پستی در توئیتر بر موضع کشورمان در حمایت از گفت‌وگوهای منطقه‌ای در راستای ثبات و شکوفایی کشورها و بازگرداندن امید به ملت‌های تاکید کرد. وی نوشت: […]

ارسال توسط :
پ
پ

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: درهای ایران همچنان برای گفت‌وگو با همسایگانش باز است.

«ظریف»: ایران همچنان آماده گفت‌وگو با همسایگانش است

به نقل از خبرگزاری فارس، «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، طی پستی در توئیتر بر موضع کشورمان در حمایت از گفت‌وگوهای منطقه‌ای در راستای ثبات و شکوفایی کشورها و بازگرداندن امید به ملت‌های تاکید کرد.

وی نوشت: [درهای] ایران همچنان برای گفت‌وگو با همسایگانش  باز است و ما برای مشارکت در هر اقدام مکملی در راستای منافع منطقه آماده‌ایم و از هر اقدامی که امید را به ملت‌ها بازگرداند و ثبات و شکوفایی همراه داشته باشد، استقبال می‌کنیم.

 «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان دیروز (چهارشنبه – 2 بهمن)  در گفت‌وگو با یک خبرگزاری رویترز ضمن تکرار ادعاهای اثبات‌نشده علیه ایران آمادگی کشورش را برای گفت‌وگو با تهران اعلام کرد.

وی که برای شرکت در مجمع جهانی اقتصاد در «داووس» واقع در سوئیس حضور دارد، گفت که عربستان آماده گفت و‌گو با ایران است و این مسئله به ایران بستگی دارد.

وزیر خارجه دولت سعودی در این مصاحبه ادعا کرد: ایران بایستی بپذیرد که شرط هر گفت‌وگویی این است که «نمی‌تواند از طریق خشونت برنامه‌های منطقه‌ای خودش را پیش ببرد.»

وزیر خارجه ایران، پیشتر نیز گفته بود: «ما برای مذاکره با عربستان سعودی و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس آماده‌ایم و حاضر به ارائه پیشنهادات در خصوص امنیت در این منطقه به ویژه در تنگه هرمز هستیم و پیشنهاداتی برای ایجاد آرامش و صلح در تنگه هرمز را نیز ارائه کرده ایم.»

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.